Zeeuwse Cultuur Agenda juni-september 2019

Boeken, muziek, kunst, voorstellingen, eten

8 juni 2019

author:

Boeken, muziek, kunst, voorstellingen, eten

De Koperen Tuin

In een bijzonder pand aan de rand van het centrum van Goes is De Koperen Tuin gevestigd. Een winkel die veel meer is dan een boekhandel. Het is een ontmoetingsplek.

Een ontmoetingsplaats waar ze, behalve een enorme collectie boektitels, ook muziek, wenskaarten, kantoorartikelen, speelgoed en verrassende cadeauartikelen verkopen. Altijd verrassend, altijd net even anders dan elders. Ook is hier ruimte voor voorstellingen, (muziek)optredens, presentaties en workshops. Een fijne plek om te zijn!

De Drvkkery

De Drvkkery in Middelburg is dé muziekwinkel van Zuid-West Nederland: u vindt hier de grootste cd- en vinylcollectie met zeer ruime aandacht voor klassieke muziek. 

In de Drvkkery komen boeken, muziek, kunst en lekker eten samen. Een cultureel ontmoetingspunt waarin het heerlijk verblijven, verwonderen en verdwalen is. In de Brasserie geniet u van koffie, appeltaart en specialiteiten van de chef. Wekelijk organiseert de winkel lezingen, interviews en intieme muziekoptredens. 

Boekhandel de Vries

Werkend vanuit een passie voor boeken is Boekhandel de Vries een begrip op Schouwen-Duiveland. Met een ruim assortiment in alle mogelijke categorieën, tijdschriften, cadeauartikelen en kantoorartikelen.

Vanwege onze liefde voor koken en de keuken zijn we vijf jaar geleden op de bovenverdieping begonnen met een kookwinkel. Hier vindt u pannen, messen, handige gadgets en nog veel meer. Eigenlijk alles wat er in de keuken nodig is om een geslaagde maaltijd te maken.
We zien u graag eens langskomen.

Deel dit bericht:
LinkedIn
Share
Instagram