Redactie

Ons gedrukte Magazine komt vier maal per jaar uit. Via www.zeeuwsecultuuragenda.nl houden wij de actualiteit bij. U kunt evenementen doorgeven via e-mail, met vermelding van titel, locatie, toegangsprijs en wijze waarop de kaarten gekocht kunnen worden. Achtergronden en nieuws zijn van harte welkom. De redactie behoudt zich zowel voor de agenda als artikelen het recht voor deze te weigeren zonder opgave van reden. Over een afwijzing kan niet gecorrespondeerd worden.


Tarieven Culturele partners:

Gratis vermelding

Culturele partners kunnen hun evenementen aanmelden voor een gratis regelvermelding. Vanwege de beperkte ruimte zullen we prioriteiten stellen in de vermeldingen. Concerten die niet in het blad geplaatst kunnen worden, kunnen in ieder geval op de website vermeld worden. De redactie behoudt zich het recht voor plaatsing in het magazine te weigeren, zonder opgaaf van reden.


Uitgebreide vermelding in de agenda

Vermelding met foto en een toelichting van maximaal 50 woorden kost € 50,00 excl. BTW per vermelding.


Achtergrondartikelen

Een culturele instelling kan een verzoek om redactionele aandacht indienen. Als dit door de redactie gehonoreerd wordt, zijn hier kosten aan verbonden (€ 400,00 per pagina, excl. BTW).