NIEUWS

Uitreiking 1e exemplaar aan gedeputeerde Zeeland door hoofdredacteur Omroep Zeeland

17 juni 2019

author:

Uitreiking 1e exemplaar aan gedeputeerde Zeeland door hoofdredacteur Omroep Zeeland

Middelburg, Abdijplein 16.00 uur

Het is ons, met 50 culturele partners samen,  gelukt om een eerste Glossy Magazine versie van de Zeeuwse Cultuur Agenda het licht te doen zien. Dat willen we vieren!!!! samen met u!! Want het zou nooit gelukt zijn zonder uw fantastische support.

Zeeuws Klassiek was als blad voor de klassieke muziek al een belangrijke bijdrage om te laten zien wat een veelzijdig cultuur aanbod onze provincie te bieden heeft. Maar de uitbreiding naar de andere cultuursectoren laat zien, hoeveel meer er nog is. En hoe we dat in samenhang kunnen laten zien. Wij zelf wisten het al, maar de buitenwereld kan het nu ook niet meer ontkennen. Economisch toch een belangrijke bijdrage aan het vestigingsklimaat in Zeeland. Wij realiseren ons dat de termijn kort van deze uitnodiging is, maar dat is lot als je een blad maakt met een grote actualiteitswaarde. Excuses hiervoor!

 

De bijeenkomst vindt plaats op:

DATUM: woensdag 19 Juni
LOCATIE: het Zeeuws Museum, abdijplein Middelburg
TIJD:  16.00  uur

 

Anita Pijpelink  de nieuwe gedeputeerde, die haar visie op cultuur ook geeft in een interview in het blad, zal dit eerste exemplaar in ontvangst nemen. En omdat de samenwerking m.b.t. de Zeeuwse Cultuur Agenda veel verder gaat dan alleen een gedrukte versie, maar ook digitaal, op social media en op tv zal komen, hebben we Edwin de Kort, hoofdredacteur van Omroep Zeeland gevraagd de uitreiking te verrichten. Samen met omroep Zeeland gaan we een versterking geven van onze presentatie op Internet, Social Media en het maken van audio-video producties van onze eigen content productie.

  

Wilt u vast een voorproefje zien?

Dan kunt u de digitale versie lezen en downloaden via onze website

  

Meer informatie:

Redactie Zeeuwse Cultuur Agenda.
Rob Bakker, hoofdredacteur 0651753908

Deel dit bericht:
LinkedIn
Share
Instagram