Zeeuwse Cultuur Agenda juni-september 2019

Vleeshal, Centrum voor hedendaagse kunst

8 juni 2019

author:

Vleeshal, Centrum voor hedendaagse kunst

Vleeshal is een centrum voor hedendaagse kunst, waar elke drie maanden een nieuwe, tijdelijke tentoonstelling te bezoeken is. Het is gevestigd in het voormalige stadhuis op de markt van Middelburg.

De bijzondere ruimte wordt gekenmerkt door haar uitgesproken Gotische architectuur, die al sinds de jaren zeventig kunstenaars inspireert bij het maken van unieke tentoonstellingen. De Vleeshal komt ook regelmatig buiten de deuren van haar gebouw en gaat samenwerkingen aan op lokaal, nationaal én internationaal niveau. Door haar experimentele programmering heeft de Vleeshal wereldwijde bekendheid opgebouwd.

Open huis ‘Rooms of Now #2’ – Eulàlia Garcia Valls – Arnelaan 6, Middelburg

In het publieksprogramma ‘Rooms of Now’ worden Middelburgers uitgenodigd hun huis open te stellen voor een interventie van een kunstenaar.

  • Op 7 juli kunt u de interventie van Eulàlia Garcia Valls in het huis van Yolanda en Harrie Roosen aan de Arnelaan 6 in Middelburg bezoeken.  
  • Op 4 augustus kunt u de interventie van Eulàlia Garcia Valls in het huis van Yolanda en Harrie Roosen aan de Arnelaan 6 in Middelburg bezoeken.
  • Op 1 september vindt de opening van de 3e editie plaats.

Vleeshal

  • Op 13 juli is de feestelijke opening van de doorlopende groepstentoonstelling ‘Every Loft Needs a Sink’ met kunstenaarscollectief Root Canal als curator. U kunt de tentoonstelling bekijken tot 15 september. Op 4 augustus en 1 september ku u zich inschrijven voor een gratis rondleiding van ‘Every Loft Needs a Sink’

Vleeshal

  • Op 28 september is de feestelijke opening van Vleeshal Kunstprijs, de solotentoonstelling van Pieter Slagboom, de winnaar van de Vleeshal Kunstprijs. Curator van de tentoonstelling is Julia Geerlings, die door de Vleeshal gevraagd werd de winnaar te selecteren en de tentoonstelling met de kunstenaar te ontwikkelen. U kunt de solotentoonstelling bekijken tot 15 december.

Alle evenementen staan in de agenda van dit magazine.

Deel dit bericht:
LinkedIn
Share
Instagram