Doe mee aan de “Zeeuwse Cultuur Agenda”

Het succes van glossy en website Zeeuws Klassiek wordt uitgebreid naar andere cultuur pijlers in Zeeland.

Vanaf juni 2019 gaan we live met de website en is de Glossy Zeeuws Klassiek omgebouwd tot de glossy “Zeeuwse Cultuur Agenda” (4 keer per jaar) met daarbinnen de pijlers:

  • Theater
  • Klassiek
  • Jazz
  • Pop
  • Cabaret
  • Film
  • Festivals
  • Musea en beeldende kunst

Binnen een onafhankelijke stichting opgericht en gerund door de culturele instellingen wordt dit gerealiseerd. Drukkosten en verwerking wordt tegen kostprijs bij culturele partners in rekening gebracht. Zie onder aan de pagina een overzicht van de kosten hiervan. Ook is hier de volledige tekst van de intentieverklaring weergegeven

Wij vragen culturele instellingen dit te ondersteunen via een partnerschap. Vul hiertoe het Antwoordformulier van de intentie verklaring in.

.

Het glossy magazine Zeeuwse Cultuur Agenda komt 4 keer per jaar uit. De eerste uitgave is een zomer uitgave (juni, juli, aug, en september). Belangrijk om toeristen te bereiken en grote festivals zoals Vestrock, Concert at Sea, Nazomerfestival en Film by the Sea onder de aandacht te brengen.

(voorlopige) Tarieven Culturele partners:

Gratis vermelding op de website en in de glossy (kwartaal uitgave)

Culturele partners kunnen hun evenementen aanmelden voor een gratis regelvermelding. De stichting  behoudt zich het recht voor een culturele partner te weigeren en  plaatsing in het magazine te weigeren, zonder opgaaf van reden.


Uitlichting en uitgebreide vermelding in de agenda in druk

Vermelding met foto en een toelichting van maximaal 50 woorden. De drukkosten hiervoor zijn € 50,00 excl. BTW per vermelding. Op de website worden hier opmaakkosten voor in rekening gebracht, die afhangen van de manier hoe de informatie wordt aangeleverd.


Achtergrondartikelen

Een culturele instelling kan een pagina redactionele aandacht afnemen. De eindredactie hiervoor vindt in overleg plaats. De (druk)kosten hierva zijn € 400,00 per pagina, excl. BTW.

De tekst van de volledige Intentieverklaring

190224_Intentieverklaring ZeeuwseCultuurAgenda_website

LinkedIn
Share
Instagram